Det där med PR

Igår hände något roligt. Jag fick ett mail från ett bibliotek där någon hade frågat efter mina böcker. Det är ju nästan så man tror att det är dolda kameran. Jag blev jätteglad och svarade omedelbart. Eftersom jag bara publicerat e-böcker å får vi hoppas att vederbörande har laddat ner den nu och läser för fullt.

Hela tiden jobbar jag med bloggen, FB och försöker sälja in mitt skrivande. Det är inte det lättaste. Hade jag obegränsad ekonomi kanske jag skulle gå in på easytryck och trycka upp X antal t-shirtar med mitt namn på. Eller böckernas namn på. Det skulle ju kunna bli hur bra som helst.

Det finns många sätt att marknadsföra sig på. Förr var jag ute mycket och signerade och sålde novellsamlingar. Mycket kul att möta läsarna. Våning Zero och, Vad händer på Våning 2? Är ju upptryckta i pappersform och går att köpa via mig.

Sen finns det ju annat, godis, pennor och kepsar om man som företag vill ösa ut produkter och hålla sin logga levande för kunder och köpare. Vi som är små får hålla oss till det lilla formatet. Jag kanske skulle trycka upp en t-shirt åt mig själv?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Det där med PR

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Sociala medier är det perfekta sättet att nå ut. Använda sig av influencers som fokuserar på böcker hade varit ett perfekt sätt för att få dina böcker att sprida sig 🙂

  2. Ethel skriver:

    Ja varför inte ha en t-shirt med reklamtryck? Kanske kan man ha råd med några extra att ge bort till vänner :-).

    Men vad kul med biblioteket! När man minst anar det …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *