Det där lilla extra

Idag kändes det som om vi alla gjorde det där lilla extra. Vi la till några saker i både text och scenerier och fick upp ett tempo som vi aldrig tidigare haft. En temperatur som gjorde att det kokade i manuset. Energi, liv och lust.

Att jobba med kreativa människor gör att man själv blir kreativ. Människor jag litar på och respekterar gör att jag kan ge det lilla extra av mig själv och vågar testa saker jag aldrig gjort tidigare.

Jag har under många år jobbat med olika ensembler och alla är olika. Ett löst sammansatt gäng som ska jobba ihop sig genom att läsa repliker från ett vitt papper. Som ska skapa något unikt och samarbeta utöver det vanliga. Som ska bli säkra på sig själva och på varandra, våga lita på sin magkänsla och blomma ut, för att överraska både sig själva, andra och mig.

Att jobba tillsammans från A till B och skapa, är bland det roligaste jag vet. Det ger mig en underbar känsla av gemenskap som splittras i samma sekund man skiljs åt efter sista föreställningen. Då kommer tomheten och ensamheten tillbaka.

Att spela teater är att älska att ge av sig själv – tillsammans med andra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det där lilla extra

  1. Amanda skriver:

    Du har så rätt!
    Att arbeta fram en pjäs tillsammans, att gå från att säga orden på papperet till att bli de olika karaktärerna är under och lärande process att både vara i och att se utifrån!

    sv: Jag har köpt den på Nelyy.com för fyra år sen tror jag 🙂
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *