Det blir sol idag

Idag blir det sol och det kommer att bli en underbar dag. Jag satt på verandan och läste lite igår och trots att det är september så blev det så varmt att jag fick ta av mig tröjan. Riktigt skönt, bara att passa på.

Jag har funderat på att köpa en terrassmarkis  för att inte få solsting och det kunde kanske vara en bra tanke. Solen är skarpare än man tror och det är skönt att kunna njuta av den utan att få den i ögonen.

Jag har fixat mycket med huset och tycker det är kul att inreda. Både att fixa invändigt med möbler och textilier men också på utsidan. Trädgården har jag försökt förenkla så mycket som möjligt men det är mycket gräs att klippa. Det är i och för sig ganska skönt att ta en top och shorts och motionera handjagaren när solen skiner…

Men även huset kan få sig ett uppsving ibland. Det gäller att man håller ordning och håller efter så mycket man kan. Jag tycker om när det är rent och snyggt och försöker verkligen hålla det så. Sen önskar man ju att man hann mer.

Markiser är trevligt. De finns i flera olika utföranden, prisklasser och färger. På den soliga sidan av huset skulle det verkligen behövas. Det är enkelt att dra ner persiennerna men då ser man inte ut på samma sätt som om det satt en markis där. Jag får ta mig en funderare på det.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *