Det blir Stockholm ikväll igen…

En värsting till syster som har premiär på Chinateatern. Det är en imponerande rollista och det ska bli så kul att få se den. Det är premiär ikväll och jg älskar just premiärer. Jag vet hur pirrig och nervös man är när det är det första speltillfället för betalande publik.

Förr på Arbisteatern i Norrköping så hade vi publik även på genrep och förberednde genrep vilket resulterade i att man inte var så nervös inför just publikkontakten när det var dags för premiär. Men visst fanns nerverna där, recensenterna var ju på plats.

Jag som Amy i Company, speldes på Lillan i Norrköping 2007

Man peppar varandra, äter av allt godis och moffar i sig choklad, dricker kaffe i kopiösa mängder och kollar smink och peruk varje gång man passerar en spegel. Alla har nerverna på ytan och några kan bli lite lätt irriterade om allt inte stämmer.

Det gäller givetvis alla föreställningar men mest den omtalade premiären. Jag vet hur dom känner sig i logerna och hur snacket går. Jag vet hur nervös och hur beroende man är av bra recensioner. Jag vet hur mycket det betyder med blommor och choklad. Jag håller tummarna för att kvällens föreställning går lysande.

Jag i West Side Story som spelades i Hörsalen, Norrköping 1994

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det blir Stockholm ikväll igen…

  1. Annie skriver:

    Så kul att du delar med dig 🙂
    Wow att du varit med i WSS, så duktig du är! 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *