Det är så kallt nu

Vintern är inte här på marken men väl i luften. Att skrapa rutan är nu mer regel än undantag och jag önskar att jag hade ett garage. Tänk att bara gå ner i garaget, direkt från huset och sätta sig i en varm bil men klar och rena rutor. Vilken dröm det skulle vara.

Ett stort garage skulle jag vilja ha med en lite avdelning för cykeln så klart. Med en hylla för skor och cykelhjälm, handskar och vattenflaska. Sicken lyx. Vill man kan man ju inreda sitt garage hur lyxigt som helt, eller bara låta det vara ett enkelt och helt vanligt garage som bara fyller sin vanliga funktion.

Löptur i garaget kanske?

Man kan ju även ha ett litet utrymme för träning. Tänk att få ett alldeles eget löpband som man kan springa på året runt. Med en teve framför så man kan se film och glömma de jobbiga kilometerna. Det skulle vara en riktig lyx. Kanske en lite korg till Leidy så han kan hålla mig sällskap om jag springer mycket.

Spring du matte så hänger jag här ett tag!

Hur ser ditt drömgarage ut? Är det rosa och innehåller motorcyklar eller är det vitt, trist och bara håller grundstandard? Eller har du också drömmar om ett större och mer praktiskt garage med löpband?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 svar på Det är så kallt nu

 1. Cecilia skriver:

  det har verkligen blivit kallt ute nu!!

 2. Ethel skriver:

  Har nog inte drömt om något garage. Men bra idé att ha ett litet gym i anslutning. Ibland går det ju bara inte att springa ute. Och gymmet ligger så pass långt bort från hemmet att jag alltid förkastar den idén.

  Här är inte så kallt än. Men det skymmer tidigt och idag har det varit mörkt och regnigt hela dagen. Då får man göra det mysigt inne. Tända ljus och servera sig själv en kaffe latte :-).

 3. Emilia skriver:

  Det är jättekallt ute nu, brrhhhg

 4. jessy skriver:

  Så söt vovvis!

 5. Gabriella skriver:

  Såå söt hund!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *