Den perfekta kroppen – del 2/3

Medan han sköt in resten av kroppen i skåpet och stängde dörren höll han blicken kvar på underarmarna. Han ville göra det redan idag. Med lätta steg gick han bort mot skåpet längst ner i rummet. Pirret i kroppen fortplantade sig till hans händer och han darrade när han öppnade luckan.


Hans mästerverk. Den ultimata kroppen. Nu var det bara ett huvud som saknades, sedan skulle han återuppliva den perfekta varelsen. Eftersom det var delar av både män och kvinnor han sytt ihop valde han att kalla kroppen för varelsen. Låren kom från en fotbollsspelare som avlidit i en skidolycka. Han skulle ha hållit sig på sin planhalva och inte gett sig ut i okända pister. Men han fick skylla sig själv. Nåja, benen kom i alla fall till nytta. Även knäna.


Smalbenen kom från den anorektiska kvinnan med modelldrömmar. Eftersom hennes knä gick av när hon hoppat från sjätte våningen skulle det bara bli en massa trassel om han skulle laga det innan det monterades ihop med resten av benen. Troligtvis skulle det bara ta tid.


Ibland får man ta den enkla vägen, tänkte han medan han drog av lakanet som skylde kroppen.


Ett vackert lik, var ett understatement. Hans ansikte sken upp när han långsamt sydde fast kvinnans underarmar på kroppen. Höfterna kom från den medelålders mannen som promenerat till jobbet varje dag. Resten av torson kom från kvinnan som tagit en överdos sömntabletter. Axlarna och överarmarna från den unga mannen som tränade styrketräning fem dagar i veckan. Hans biceps var så vacker och han triceps kom god tvåa. Nu skulle de förenas med dessa smäckra underarmar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *