Dans & sång & teater

Dansrep i Tallås inför lördagen den 13 maj

Sista rycket och då var vi i Tallåsskolans aula där dansavslutningen ska hållas. Vi ska dansa en dans från 20-talet och jag valde förstås Charleston om nu någon missat detta. En fartig, glad och positiv låt i forma av Puttin on the ritz. Tjejerna övade på scenen idag för att synka lite var dom ska stå och hur leden ska ställa sig för att det ska bli så bra som möjligt. Behöver jag säga att jag längtar till Lördag?

Sångrep på Dud inför Piller och pulver

Pia Olby i högform

Lite steg och lite sång i kombo kan göra underverk. Alltid lika kul att jobba med Pia. Vi tycker och tänker lika och jag känner mig trygg i hennes sällskap. Hoppas vi får fler tillfällen att jobba tillsammans.

Kalle B längst bak till höger med resten

En regnig scen

Vilken eftermiddag, jag är helt slut. Det har rullat på i ett fenomenalt tempo och alla har varit på G. Lite synd att det blev så kallt och regnade när vi repade ute idag för första gången men nu vet vi hur det känns. På med en extra tröja och kör vidare liksom. The show must go on.

Vi gnuggade igenom hela pjäsen på 1,5 timme och tränade ingångar och utgångar nu när kulisserna var på plats. Så skönt att kunna göra det och så nyttigt. Det blev jättefint med rödmålat plank och 3 ingångar, syns kanske dåligt på bilderna men fler bilder ska komma.

Nu har jag hängt 2 maskiner tvätt och ätit en kyckling/pasta från pizzerian. Jisses, va gott det var. Perfekt energi för min trötta kropp och skalle. Nu ska jag se ett par avsnitt av Criminal Minds och sen blir det ZZZzzz

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *