Dåligt med nya böcker

Kollade efter lite nya böcker men jag tycker det ser trögt ut. Helgerna är lugna och jag har kommit igång att läsa på mornarna och det går åt lite böcker. Men det kanske lossnar framåt sommaren. Ibland verkar det som om alla släpper sina böcker samtidigt, eller åtminstone de författare som jag läser.

Vad har du för bok på ditt skrivbord just nu?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dåligt med nya böcker

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag har ingen alls men just nu hinner jag tyvärr inte läsa. Hinner inte ens läsa alla bloggarna som jag följer 😛

  2. Matilda Berlin skriver:

    Sveriges lagbok, hahaha! Det och en bok om Allmän fastighetsrätt. Men i Juni byter vi ut det mot skönlitterärt! Som jag längtar =) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *