Dags att tvätta bilen

Ja, jag vet att jag borde göra det oftare och nu när jag har semester kan jag liksom int skylla på något längre. Vädret ä perfekt, jag har all tid i världen och det är bara att sätta igång. Det finns inget bättre äb att sätta sig i en ren bil. Att tvätta och dammsuga tar inte så lång tid men jag drar mig alltid för det i alla fall.

När det gäller bilvård så kan man alltid vänta en dag till, eller hur? Men man kan ju ta hjälp om man vill. Det finns många företag som städar upp i bilen och tvättar rent överallt. Kanske skulle ta och fixa det.

Med tanke på att jag håller på och rensar hemma och kör saker till tippen så blir det fort smutsigt och även om jag har dammsugit minst ett par gånger sista tiden är det fortfarande smutsigt.

Nuförtiden kan man även få hjälp med att putsa upp lacken och det kanske blir som en helt ny bil när man hämtar den, haha. När man ser vissa teveserier så står folk på uppfarten och tvättar sina bilar, polera, rengör och fixar och trixar. Det kan kännas lite som meditation att tvätta bilen själv. En stund för sig själv och sin lilla pärla helt enkelt.

Tvättar du själv eller lämnar du bort?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *