Göra egna canvastavlor på nätet

Att inreda med tavlor är populärt, speciellt om man skippar att köpa färdiga motiv och istället gör canvastavlor av sina egna bilder. Carl som står bakom dagens budskap delar med sig av sin erfarenhet och vision till varför han skapade en unik guide för canvastryck på nätet.

Oftast har vi tusentals bilder sparade i datorn men vissa av motiven är unika. Den enda produkten för att kunna bevara gårdagens minne till morgondagens historia är genom tidlösa canvastavlor. Efter att sökt runt på nätet insåg jag att det verkligen behövdes en komplett guide för canvastryck och det var då jag började bygga guiden canvastavloronline.se där jag har samlat tryckerier i Sverige. Självklart föredra många att köpa vanliga motiv från Ikea, Mio eller lite mer exklusiva målningar som går att hitta hos Expressen. Däremot tror jag personligen att många skulle hålla med mig om att en canvastavla som är illustrerar ett motiv på familjen betyder betydligt mer än alla andra färdiga motiv som går att köpa i butiken.

En bild beskriver mer än tusen ord har du säkert hört tusentals gånger dock, har du ett fotografi som illustrerar dåtid som nutid, kärlek som glädje då kommer du garanterar gilla min guide.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *