Bollen är rund

Solen skiner och det är fantastiskt vackert ute. Varmt och varning för torra gräsmattor som kan ta sig vad det gäller grillning, så det gäller att vi passar oss. Vad som händer mer i sommar är ju att VM 2018 drar igång och i år är det Ryssland som gäller.

Det är tydligen många som ska åka dit och titta. Och ännu fler som kommer att bänka sig i sofforna med en påse chips och dricka för att se bollen rulla. Och kanske en grillad köttbit till. Jag är ganska borta när det gäller just fotboll. Givetvis är det kul om det går bra för Sverige, då har ju VI chans att vinna. Går det dåligt är DE så dåliga och borde ha passat bättre, skjutit mer och chansat oftare. Fel kan man alltid hitta. Lite komiskt det där.

Nåja, fotbolls-VM är något vi tvingas leva med vare sig vi vill eller inte. Men jag tror inte att jag kommer att bänka mig i soffan för att se någon match. Om inte Sverige är i semifinal eller rent av i final. Jag har ingen aning om när de spelar och vilka de möter men jag är säker på att jag inte kommer att missa den infon.

Kommer du att titta?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bollen är rund

  1. jessy skriver:

    Kommer tyvärr inte titta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *