Blåbär & vitkål

Man ska ju äta nyttigt för att orka leva. Jag försöker att göra det men det går ju inte alltid så bra. Min filosofi är att man måste få ha en ”skräpdag” i veckan för att klara av de andra 6 dagarna på ett skapligt sätt.

Jag äter mycket kyckling och lax, inte bara för att det är nyttigt utan för att jag tycker det är gott. Man kan variera i oändlighet med sallad, tomater, gurka, sharonfrukt, äpple, broccoli, brysselkål, lök, rädisor och ja, vad man så önskar. För att inte glömma avokadon!

Jag har läst att blåbär, morötter och vitkål ska vara bra. Jag brukar äta blåbär på kvällarna och äter även vitkål och morötter, det sista har jag hört att man får stora öron av…hahaha.

Det som är viktigast när det gäller maten är nog att äta blandad kost och att man äter det man tycker om. Men också att man bara har en ätardag i veckan och att man slutar äta när man är mätt. Inte bara proppa i sig för ätandets skull.

Jag skulle vilja gå ner ett par-tre kilo till, men undrar hur det ska gå till. Jag ligger konstant på 59 nu +/- något halvkilo. Antar att det bara är att rätta mig efter det jag just skrivit…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Blåbär & vitkål

  1. Ethel skriver:

    Antagligen är det så … ;-). Jag äter ungefär som du, väldigt blandat, men mer sällan rött kött. Jag tycker bättre om kyckling och lax och grönsaker. Och skaldjur äter jag mycket. Äter en del onyttigt också, men det unnar jag mig. Jag känner mig frisk, kan bara hoppas att det fortsätter så.

  2. jessy skriver:

    Så länge det känns bra för sig själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *