Beck kommer igen

Jag tillhör dom som sett alla filmer om Beck, minst 2 gånger… Vet inte vad som är så bra med denna hypokondriska, melankoliska polis men det är väl helheten med Gunwald Larsson, de övriga kollegorna och storyn i sig som drar.

Och vilka storys det har varit. Vissa bra, andra mindre bra och en del helt suveräna. Många skådisar har kommit och gått och några kommit tillbaka. Marie Göransson är en av mina favoriter och gör rollen som chef tills hon blir skjuten.

Nu har ju Persbrandt slutat och ersatts av den skäggige norrmannen Kristofer Hivju. Tur att det är textat… Jag tyckte han var helt ok, men visst saknar jag den gamla Gunwald.

En annan gammal goding är ju Ingvar Hirdvall som spelar grannen. Ni vet han som vill ta en stänkare och går omkring med stödkrage. Han kommer väl knappt ihåg varför själv längre, haha.

Ditt eget blod heter första filmen och har premiär 1 januari. Sen följer Den tunna isen i februari, Utan uppsåt i mars och Djävulens advokat i april. Och ja, jag se dom alla, flera gånger.

Ska du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Beck kommer igen

  1. Emilia skriver:

    Har bara sätt några Beck filmer, men inte så många faktiskt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *