Bakom din rygg – av Sofie Sarenbrant

En bok till som jag hunnit läsa. Semester är great. Jag har läst Sofies alla böcker och gillar dom. Lättlästa, lagom långa och lagom många karaktärer som är med. Denna gång utspelar sig handlingen i och runt en frisersalong av det finare slaget. En salong dit ”alla” går.

Den ägs av Stefano och Jenny och Angelina är anställda. Det klipps och färgas och osämjan pyr under alla lager av spray. Tidigare var Jenny Stefanos favorit, nu har han bara ögon för Angelina. Vad Jenny tycker om det fattar ni alla.

När en av salongens kunder hittas död börjar boken ta sin form, lite trögt i början men det lossnar. Boken berättas av de tre huvudpersonerna och berättas ur deras synvinkel. Kul sätt att skriva på och det funkar bra.

Jenny är född i de fiinare delarna av Stockholm medan Angelina verkar ha en mer diffus bakgrund. När människor rån det förflutna dyker upp börjar Jenny nysta. När hon får reda på sanningen bestämmer hon sig för att göra ett stort avslöjande. Frågan är om det går som hon tänkt sig…?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *