Bädda i källaren?

Funderar allvarligt på att bädda i källaren… det är så himla varmt. Jag har ställt Leidy i poolen 2 gånger idag så tassar och nos fick svalka av sig. Hon gillar inte vatten, men andra gången verkade även hon tycka det var skönt. Vattnet var ljummet.

Nu sitter jag framför teven och har ätit kyckling. Det har inte blivit någon löpning eller cykling vare sig igår eller idag, det har varit för varmt helt enkelt. Men jag har fixat med trädgårdsplattor, sågat, krattat och klippt så jag har rört på mig i alla fall.

Det har börjat blåsa lite men jag kan inte ha fönstren öppna på framsidan för där är solen. Det skulle vara skönt med lite genomdrag känner jag. Jag somnar sent och vaknar tidigt och funderar på att bädda i källaren…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bädda i källaren?

  1. Sara skriver:

    Det är verkligen varmt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *