Att vinna sin egen seger

Jag blir så j-a trött på alla tävlingsprogam på teve. Kokar ska vara förbannade och tala om att köttet är rått, snickarna ska var arga och tala om att huset ser ut som skit och till och med barn ska tränas i att förnedras offentligt i olika tävlingar. Mitt tevetittande har blivit kraftigt begränsat de sista åren.

Jag brukar tävla mot mig själv istället. Utmana mig själv genom att skriva olika saker som jag inte är så bra på. Söka nya vägar inom skrivandet och få ett ja eller ett nej. Lägga upp träningsscheman som jag följer, förändrar och förbättrar. Springa fortare, längre, få bättre teknik, bättre kondition, äta lite bättre…. haha ibland kan det köra ihop sig på det sista men man återgår alltid till kycklingen!

Idag har jag anmält mig till ett läger i juni. Förhoppningsvis blir det av eftersom det nyss var utlagt på FB. Kul att träffa likasinnade, få råd och tips, utveckas och tävla mot sig själv. Mer om detta senare. Dessutom har jag anmält mig till 2 saker i sommar som jag också lovar att återkomma till. Man är väl lite galen…men det brukar underlätta.

Jag brukar utmana mig själv och har aldrig varit rädd för att ta egna initiativ. Ibland går det mindre bra, men bar det att man vågar ta ett beslut och testa är ett steg i rätt riktning. Att spänna en båge…vet ni.

Man kan vinna många segrar och på många olika sätt. Men de största segrarna är ändå de man vinner mot sig själv.

Att våga är att vinna

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Att vinna sin egen seger

  1. Ethel skriver:

    Vad spännande med flera utmaningar! Det får du berätta mer om.

    Jag har också en nyhet. Ett litet förlag har visat intresse för mitt manus! Vi håller på att inleda ett samarbete. Det är så pass mycket i sin linda att jag måste avvakta med mer detaljer (tänk om allt rinner ut i sanden och försvinner utan ett enda spår). Vill inte utmana ödet … men jag känner en försiktig positivism (eller vad det heter).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *