Att marknadsföra sitt skrivande – del 2

Som jag tidigare berättat finns det många sätt att marknadsföra sitt skrivande på. Allt från föreläsningar till julmarknader. Har man mer pengar i kassan kan man ju även låta trycka upp något kul.

En hoodie och tröja med tryck

Eller varför inte unika pennor med tryck

Det kanske kan passa med ballonger vid festligare tillfällen som releaser

Och lite annat smått och gott som finns att välja på. Fysiska produkter är ju något man kan bära med sig under lång tid medan en föreläsning ”bara” varar under den tid man lyssnat. Givetvis tar man med sig kunskap och inspiration och även fakta men en t-shirt med tryck på kan man titta på i all oändlighet.

Det kan även finnas mer praktiska saker såsom väskor att trycka på. En jacka är inte helt fel det heller, det har jag haft i flera olika teatersammanhang. Människor blir nyfikna, frågar och känner igen både namn och logga. Det kan leda till mycket bra saker.

Pennor och ballonger är ju förhållandevis billiga och man kan ha dem som giveaways på mässor och marknader. Perfekta att lämna ut och drar ofta barn till stället. Vem vill inte ha en röd ballong?

Man får ju givetvis kolla i både almanackan och plånboken vad man kan ha tid och råd att satsa på. En bra planering och en god ekonomi är a o o när man ska jobba med marknadsföring. Vissa lyckas bra och andra mindre bra.

Det finns nog egentligen inget recept på vad man ska göra och när utan jag tror det är ett sammelsurium av tur och skicklighet. Givetvis har tiden man gör det också en viss inverkan. Man får prova sig fram om en jacka eller en penna är rätt väg att gå!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *