Att lära sig mer – Högskoleprovet

Jag tycker alltid att det är kul att lära mig mer saker. Om jag hade tiden så skulle jag plugga lite korta högskolekurser. Jag har läst Strategiskt personalarbete och familjejuridik en gång i tiden. Mycket intressanta utbildningar där jag fortfarande känner att jag har användning för det jag lärde mig då.

Det var kul att gå på föreläsningar och plugga. Visst tar det ett tag innan man kommer in i studietekniken, speciellt när man jobbat ett tag. Och jobbar man samtidigt kan det vara ännu tuffare. Studierna kräver ju sin tid.

Det skulle vara kul att göra högskoleprovet och kolla hur mycket man egentligen kan. Jag lästa att man på Logio, kan träna sig i högskoleprovet. Känns som om jag måste gå in och kolla… Men risken finns att man kan bli besviken på sig själv. Haha.

Jag skulle vilja läsa juridik, skrivarkurser, teaterkurser och mycket, mycket annat. Vi får se om någon har en åttonde veckodag på G, då kanske jag skulle kunna hinna med det?

Pluggar ni något? Har ni gjort Högskoleprovet? Och framförallt, hur gick det?

Slappar här så länge!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *