Att ge och få inspiration

Jag har precis anmält mig till en föreläsning med inredaren och föreläsaren Andrea Brodin. Ska bli jättespännande att få lite input. Jag brukar ju bara ge inspiration till andra så det kan vara bra att få lite input själv. Det måste jag bli bättre på!

Förr var jag ofta på olika föreläsningar när jag jobbade i Norrköping, men nu har det inte blivit av på ett tag. Det var föreläsningar av vitt skilda ting men intressant att höra människor som är duktiga att prata inför andra och har något att säga. Det får man inte uppleva varje dag…

Hur skaffar du inspiration?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Att ge och få inspiration

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Hoppas att föreläsningen motsvarar dina förväntningar 😀

    I mitt jobb som influencer så kräver det att jag alltid är inspirerad vilket är enklare sagt än gjort. Jag finner mycket inspiration i bilder 🙂

  2. Emma Engström skriver:

    Tycker verkligen att föreläsningar kan vara så intressant! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *