Are U sure? Verisure!

Japp, nu har jag äntligen installerat larm på huset. Jag har funderat på det i många år men nu var det dags. Inbrott sker tyvärr allt för ofta och givetvis när vi minst anar det. Det värsta är ju att det till och med kan ske när man är hemma. Tjuvarna har ingen heder längre.

En enkel larmdosa vid ytterdörren som du knappar in en 4-siffrig kod på när du går hemifrån. Snygg design och ganska liten. Och givetvis lite skyltar och klistermärken. Det kan förhoppningsvis göra att tjuven väljer ett annat hus än ditt.

Jag börjar vänja mig vid att det sitter en rökdetektor i taket nu. Trodde det var en stor fluga först…hahaha. Jag har hört den och jag lovar att den är effektiv.

Kamerorna är också av snygg design och stilrena, de smälter in i rummets övriga interiörer så man ser den knappast. Jag har sett bilderna som den tar och dom var faktiskt bättre än jag trodde. Du kan själv välja antal kameror och får bra hjälp av dom som installerar.

Det finns en hel del finesser. Man kan sätta igång lampor med timer, kolla temperaturen hemma i en app, larma SOS genom Verisure, larma på skalskydd när du sover och lite annat smått och gott.

Jag som inte gillar teknik måste säga att detta inte var svårt att lära sig. Gå in på Verisure  så får du se.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Are U sure? Verisure!

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Skönt med larm 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *