Är varenda kotte på Bokmässan nu?

Känns som om FB svämmar över av bilder från Bokmässan i Göteborg. Signeringar, föreläsningar och travar med böcker på längden och tvären. Och givetvis några foton på den numera världsberömda räkmackan…

Jag har varit på Bokmässan ett år och det var jättekul. Att bara gå omkring bland alla författare och boktravar och hälsa på dem man kände igen. Det var fler än jag trodde. Jag valde att inte åka ner i år. Bokmässan är en jättetrevlig tillställning, men det kostar en hel del. Inte bara tåg eller bensinpengar utan även hotellrum och mässbiljett. För att inte tala om vad det kostar att äta…

Jag har ju skrivit 2 böcker som tyvärr inte blivit tryckta utan bara finns som e-böcker. Det är de 2 första i triologin om familjen Lilliecroona. Det ska väl bli en tredje bok också men den är inte påbörjad.

Det är inte så lätt att ”sälja” sina böcker när dom bara finns på nätet att ladda ner.

Men man kan ju alltid maila mig och köpa mina novellsamlingar!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *