Äntligen hemma

Jätteinspirerande dansklass efter jobbet idag. Jag testade koreografi med dansarna på plats, det måste man göra ibland. Det är svårt att stå hemma på köksgolvet med papper och penna och sätta steg till något där flera ska göra olika saker. De steg vi testade gick i alla fall bra och det var kul. Några av tisdagsdansarna ska komma på torsdag och då får vi se helheten.

Efter dansen drog jag vidare, i träningskläder, till ett Zonta-möte. Sörmlands vatten föreläste om vatten, avlopp och hur planerna ser ut för kommunen de närmsta åren Intressant och sånt man aldrig skulle få ta del av om man inte var med i Zonta och fick komma på föreläsning.

Zonta är föreningen som jobbar för flickor och kvinnor i hela världen. Olika projekt görs för att de ska få gå i skolan istället för att gifta sig och få barn när de själva fortfarande är barn. De jobbar även mot kvinnlig omskärelse och ger information till flickor och kvinnor i hela världen som har svårt att skaffa sig info själva om omvärlden. Känns bra att vara en del av Zonta.

Nu har jag duschat, äit och ska lägga mig. Träningsväskan är packad till imorgon och jag ska skriva en stund innan jag kollar vädret och ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *