Älskade nördar…

Jag ser mycket film, både action och serier som tar sig fram i ett betydligt lugnare tempo. Eller lugnare och lugnare men Criminal minds och CSI är 2 favoriter som jag ofta ser på. Det finns ju några avsnitt att välja mellan…

Och visst är det häftigt med Sylvester Stallone och de andra actiongrabbarna som tar sig fram i djungeln eller andra ställen i sällskap av tusentals kulor, sprängda bilar och bomber och granater. Å andra sidan vet man ju att stuntmännen har jobbat hårt för det här och att allt är tajmat in i minsta detalj vad det gäller smällare och skott. Ibland är det kul och ibland blir man lite trött.

Så vad återstår då. Jo nördarna. Till exempel Spencer Reed i Criminal minds. Jag bara älskar hans härliga sätt att vara. Ingen tjejtjusare eller charmör men ett stort hjärta och en äkthet som man inte alltid stöter på. Det finns fler nördar i filmer och serier men jag kommer inte på någon just nu. Har du någon favorit?

Ibland kan en nörd vara bättre än en actiongrabb.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Älskade nördar…

  1. Frida G Svensson skriver:

    MEN JA! Alltid spencer Reed framför actionkillarna! <3

  2. Ethel skriver:

    Har du sett Ozark på Netflix? Mannen där kan man nog inte kalla actiongrabb. Hans fru är betydligt tuffare, fast inte via musklerna förstås.

    Har du sett Fauda, också på Netflix? Där är det fullt av actiongrabbar! Spännande, trovärdigt om Israels underrättelsetjänst och palestinska terrorister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *