Ack Värmeland du sköna…

Kanske kulle dra iväg och skriva lite. Jag har ju bokat en underbar resa till Sunne idecember men man kan ju åka tidigare. Värmland är vackert och har blivit en klar favorit för mig under många år.

Det ligger vid Sundet mellan Övre och Mellanfryken. Och vem minns inte Selma Lagerlöf som skrev om gåsen som flög. För många år sen var jag faktiskt och tittade på Mårbacka. Inte inne i huset men väl ute. Och att bo på landet och vara författare är ju alldeles underbart. Inspiration och lust finns bakom husknuten.

Visst ser det vackert ut?

Nu är det kanske inte till just Mårbacka jag åker men det är ett trevligt län i all fall. Karlstad har jag också spenderat en hel del tid. Det finns många städer som är vackra. Man kan ju bara ta in på ett hotell och vandra omkring, eller springa för den delen. Kanske finns några roliga lopp i Värmland som man skulle kunna kombinera med en skrivarvistelse.

Många åker skidor och i Sunne kan man göra det har jag hört. Nu är skidor eller andra vintersporter inte riktigt min melodi, jag springer mig hellre trött, haha. Vi får väl se om jag hittar på något roligt i Värmland?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *