Abstinens

Jag är så j-a trött på vädret nu. Funderar allvarligt på att åka in till stan imorgon bara för att få springa. Är det uppehåll, springer jag på landet. Visst har jag fått mycket pyssel ci fix gjort idag inomhus, men träningen är jag så van att ha i mitt liv så jag blir lite knäpp om jag inte får just träna.

Tur att man skaffat sig bra vanor…haha. Jag ska ju ut en kortare resa i helgen men det blir några mil att köra och jag vet inte hur pigg jag är när jag kommer fram. Brukar vanligtvis ta en dusch och lägga mig i hotellsängen och slappa.

Skulle släppa ut Leidy förut men hon ville inte ut i regnet så jag fick följa med ut i morgonrock och en handduk över huvudet. Tur att det är insynsskyddat, annars hade väl grannarna fått sig ett skratt. Men landet är landet och jag älskar att gå i ett par för stora shorts och en t-shirt i XL. Att slippa bry sig om klädkoder och pressade blusar. Man hittar alltid något ogräs man vill dra upp eller en korg ved som ska in. Och att slippa bry sig om att smutsa ner sig är skönt. Så ska det vara på landet!

Smutsigt jobb, men härligt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *