Å regnet det bara öser ner…

En regnig tisdag. Hade jag varit ledig så hade det blivit en bok i soffan och en kopp kaffe. Lite sprakande i brasan och påtår. Nu är det snart dags igen att fylla på bokhögen men det finns inga böcker jag vill ha just nu. Vi får se vad som släpps den närmsta tiden.

Jag ska testläsa en bok också. Känns spännande. Och lite viktigt, att någon låter en annan person läsa sitt manus visar på förtroende och en hoppfullhet. Man får liksom skärpa till sig och försöka ge ett bra omdöme. Det gäller ju att få fram både bra saker och saker som kan förbättras.

Jag minns själv när jag lämnade mitt manus till en testläsare. Då fick jag jättefin respons och tyckte det var kul att någon annan ville läsa vad jag hade skrivit. Och även ge ett omdöme. Viktigt att vi kan hjälpa varandra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Å regnet det bara öser ner…

  1. Linda skriver:

    Ibland är regn mysigt, när man kan linda in sig i en filt i soffan och mysa med serier och en kopp te 😀

  2. Amanda skriver:

    När jag får mer fokus igen skulle det vara kul att vara testläsare till någon, älskar att läsa 😀

    Här har det småregnat idag, tycker det är mysigt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *