5628 st flugor

Jag satte mig på trappan och kollade in matte.

Hon lagade mat utan att jag fick smaka. Kyckling som jag tycker slinker ner så fort. Hon torkade sig om munnen med några nyinköpta servetter. Jag brukar gno runt lite på mattan, tycker det räcker gott.

Innan det städade hon vinden, bara försvann upp i ett hål i taket och tog med sig maskinen som brummar. Brummaskinen, eller dammsugaren som hon påstår att den heter. Sen susade den igång och det var massor av flugor som landade i brummaskinen. Sen kommer hon ner med lådor, påsar, kläder och böcker. Det skulle tydligen kastas.

Efter en stund kommer hon ner och viftar med nån gammal mössa och mumlar något om studenten, jag fattade ingenting. Människor är konstiga.

Sen har hon mage att åka till tippen 2(!) gånger utan mig och kasta saker. Inte nog med det, hon handlade också. 2 gröna ljus som nästan gick ton i ton med nån lampa hon köpte i julas.

Nu ska vi ta siesta sa hon så det är bäst jag hoppar upp i sängen och nanar en stund. Voff på er därute!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *