5 filmer att se under regniga sommardagar

 

Trots att de flesta håller med om att regn under sommaren, speciellt i semestertider, kan kännas bedrövande så är det alltid bäst att göra det bästa av situationen. Istället för att sitta vid fönstret och se på när regnet vägrar slå mot asfalten och gräset utanför så duka fram något gott, sätt på TVn och vira in dig i en filt och sätt på en av följande filmer eller serier!

Homeland – I denna serie från 2011 ser vi marinkårssoldaten ”Nicholas Brody” som spelas av Damian Lewis när han efter åtta år i fängelse äntligen återvänder till sitt hemland, USA. Trots att många anser honom vara en hjälte som stått ut så länge i fångenskap så är det många som är misstänksamma mot honom. Den kanske mest misstänksamma är huvudrollen, CIA-agenten ”Carrie Mathison” som spelas av den lysande Claire Danes, som har misstankar om att Brody nu istället jobbar för Al-Qaida. Perfekt serie att sträckkolla under en regnig period!

Ocean’s filmerna – Med George Clooney, Brad Pitt, Angelina Jolie och Edward Norton så är det bara kvalitet rakt igenom som gäller i dessa galet underhållande filmer. Äntligen har Hollywood gjort en remake riktigt bra! Med det flashiga Vegas-temat och den smarta handlingen så kan detta vara en av de bättre film-serierna under 2000-talet. Skulle den Las Vegas inspirerade handlingen göra dig sugen att spela lite så finns det flera online casino som släcker din törst för action!

Game of Thrones – Den största produktionen någonsin för en TV-serie har fått hela världen att följa de många rollerna de senaste åren. Har du aldrig sett serien förut så kan en regnig sommardag vara det perfekta tillfället att börja. I år så släpptes första avsnittet på säsong 7 i Juni vilket gör detta till den perfekta serien att ”spara” till en regnig dag.

Zootropolis – Om du känner för något mer lättsamt så kan vi varmt rekommendera den galet roliga Zootropolis. Som en av de nyaste Disneyklassikerna får vi följa med älskvärda karaktärer i ett samhälle som består helt av djur. Huvudkaraktären, 24-åriga kanin ”Judie Hopps” har länge drömt om att fly från sin lantliga tillvaro för att bli polis i storstaden Zootropolis och vi får följa henne på hennes inte alltför lätta resa.

Stranger Things – Med regnet piskande utanför och persiennerna nerdragna så kan denna skräck- och dramaserie förvandla en tråkig och regnig sommardag till någon oförglömligt. Serien börjar i 1983 och vi får höras om hur ett monster flytt från sin cell i ett laboratorium för att sedan terrorisera staden. En ung pojke blir bortrövad och vi håller tummarna medan flera personer, bland annat hans mamma och stadens polischef försöker övervinna det övernaturliga för att finna honom.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på 5 filmer att se under regniga sommardagar

  1. Amanda skriver:

    Har hört att måna tycker om Homeland 🙂

    Den sista vill jag verkligen se! 😀

  2. Ethel skriver:

    Vi började kolla en ny serie på Netflix igår. Ozark, heter den. Verkar mycket spännande och bra spel! Handlar om att tvätta svarta pengar vita.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *