23 dagar har gått…

Nu har jag haft mitt kostschema rullande i 23 dagar. Det går fortfarande bra, även om jag festade till det med en Snickers i helgen efter cyklingen. Det blev ju 5 mil lördag och söndag ihop. Kände att jag var värd det.

Jag äter ungefär var tredje timma, lite svårt att tajma ibland men det går ganska bra. Det kan ju diffa en timma då och då men annars funkar det bra. Jag går ner som jag ska och det är spännande att följa vad som händer med både kroppen och vågen.

Det är nog bara jag själv som märker det men i all fall. Fortsättning följer…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på 23 dagar har gått…

  1. Ethel skriver:

    Nej jag tycker att jag ser skillnad på de foton du lägger upp och på foton sen tidigare. Absolut att du är smalare!

  2. Dixi Wonderland skriver:

    Jag försöker också att äta regelbundet men det är inte det lättaste 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *