Underbart att vara igång igen

Det blev biceps och axlar på gymmet idag. Jätteskönt att vara igång igen. Det kändes lite segt för att jag inte har tränat på en vecka, men jag är snart igång igen. Man tappar lite när man vilar men vila ska man ju göra säger dom….. Nu var jag förkyld så det var därför jag inte besäkte gymmet fötta veckan.

Imorgon ska jag springa på lunchen. Mjukstartar lite på ett lågt tempo och sen får man öka när man känner att man är på G. Löpningen är skön ur många aspekter. Inte bara konditionsmässigt utan även att rensa skallen. Jag tror att det är därför som många springer. Och imorgon…. då……

Jihooooooooooooooooooooooo

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Underbart att vara igång igen

  1. Annie skriver:

    Ja vila är oerhört viktigt, och ett måste vid förkylning och virus-så bra du gjorde det 🙂
    Härligt att du är igång igen!

    Vart mage, core och axlar för mig imorse innan jobb 🙂

  2. Emma Engström skriver:

    Det är ändå himla viktigt att vila och ta igen sig, och speciellt när man inte är helt kry! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *