Tiden går fort

Nu är vi inne i september, det går fortare än man tror. Jag ska planera lite träningsschema inför 2019, helt galet tidigt kan tycks men med en späckad almanacka heltidsjobb och danskurser så behöver man ligga ute i god tid.

Vad som också är viktigt är att utvärdera träningsplanen man lagt upp för 2018. Vad funkade och vad funkade inte? Vilka mål hade jag och vilka nål uppnådde jag? Och varför uppnådde jag inte dessa?

Första målet var att träna ca 25 timmar/månad. Det var alldeles för högt räknat. De månader jag har dans funkar det annars funkar det inte.

Längre intervaller – japp, det har jag lyckats med. Kör 4×4 minuter och det funkar riktigt bra även om det var varmt i somras och orken tröt.

3 Triathlon hade jag planerat att köra. Det blev inte ett enda. Ett litet nederlag men så blir det ibland. Mariestad hade ställt in sitt och när det var dags för Tisnarbro hade jag varken simmat tillräckligt för att badhuset varit stängt och sen gick min mamma bort och lusten försvann.

Vad det gäller cykel hade jag planerat att cykla Ceres-loppet. 6,5 mil. Det började bra men när jag cyklade med ”She Rides, i Katrineholm, tappade jag lusten till cyklingen och det var så synd. Jag bestämde mig för att fortsätta cykla, men absolut inte i grupp.

Det här var 4 av mina mål för i år. Imorgon kommer resten!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Tiden går fort

  1. Annie skriver:

    Duktig Du är!

  2. Emma Engström skriver:

    Man får verkligen se allt det positiva och ”hylla” det man faktiskt lyckats med 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *