Skriver du alltid i samma genre?

Ni vet när man får det där fantastiska flowet, allt flyter och tangenterna möter dina fingrar i ett smattrande tempo. Då känns skrivarlivet helt ok. Vanligtvis skriver man i samma genre, eller har jag fel? Dom som skriver feelgood, skriver feelgood, dom som skriver skräck gör det och dom som skriver erotiska berättelser, gör det. Man gör det man är bra på, eller hur?

Det skulle vara kul att få bredda sig och skriva inom fler genrer. Jag är sugen på att skriva inom erotik men vet inte riktigt var jag skulle publicera det. Kanske inget jag vill lägga upp på bloggen. Nån som känner att de också vill ut och testa andra genrer?

Jag har provat lite skräckberättelser och det tycker jag är kul. Att få skriva riktigt blodiga, vidriga berättelser och bara bre på så mycket man har.Lemlästade kroppar, huvuden som försvinner och…. ja, lite så.

Jag har svårt för kärlekshistorier. Att skriva feelgood är inte min cup of tea. Men, man kanske skulle testa om man får ihop något. Man kan ju inte dö ovetandes…

Vad skriver du inom för genre? Vill du testa någon annan?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Skriver du alltid i samma genre?

 1. Emma Engström skriver:

  Du ska skriva det du känner för! 😀

 2. Eva-Lisa skriver:

  Jag har ju uteslutande skrivit spänning, men min nyaste ”Gärningsspelarna” blev en feel mad 😉 Alltså en betydligt galnare variant av feelgood 😉
  Det var väldigt nyttigt att prova skriva i en annan genre, tycker jag. För det är ganska svårt att byta ton på en text, när man är van vid att skriva på ett speciellt sätt.
  Kan varmt rekommendera att skriva andra genrer m a o 🙂

  • Pia Widlund skriver:

   Ja, jag tror det kan vara både nyttigt och kul. Man breddar sig och som du skriver får man lära sig att byta ton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *