Ruskigt tråkigt väder

Det regnar, sen är det uppehåll, sen regnar det. Jag har bara hunnit plocka lite fallfrukt, sen kom regnet igen. Nu har jag ätit och renskrivit lite danssteg. Har hittat 3 bra låtar av olika karaktär och det är inspirerande.

Ska ta en liten promenad med dammsugaren innan jag sätter på en film. Bor man på landet kommer det alltid in lite extra smuts på golvet. Man går ut och in och hämtar en kopp kaffe eller byter tröja och Leidy rullar runt i något för att sen komma in och skaka sig…

Vad hittar ni på en gråmulen söndagskväll?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ruskigt tråkigt väder

 1. Jocke skriver:

  Enda roliga som hände mig idag var när jag tog en promenad i regnet…Mötte en kvinna i högklackat vid en vattenpöl som inte visste hur hon skulle ta sig över. Jag frågade om jag skulle vara en gentleman och lägga ut jackan eller så hon frågade om jag inte bara kunde lägga mig på rygg i den själv så hon kunde trippa lite sexigt över mig! Lockade till skratt för oss bägge! 🙂 Men det hade nog varit lite VÄL gentlemannamässigt för mig…;)

 2. Ethel skriver:

  Igår kväll såg vi Duplantis vinna stavhoppet! Vilken tävling!
  Idag är det sol men kallt. 15,9 grader inne och 5,3 ute när jag vaknade 🙂 klockan 7. Från het sommar till höst på några dagar.

 3. Sarah skriver:

  Så kul att du har renskrivit lite danssteg o hittat lite inspirerande låtar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *