Run, run, run…

Det blev 1 mil på löpbandet. Det gick bra. Strax över 58 minuter men jag kände mig stark och lätt och det är huvudsaken. Många undrar hur man kan plöja 1 mil på löpband och om man inte dör av leda. Jag kan inte säga annat än att det är bara att sätta den ena foten framför den andra.

Först räknar jag steg 1 km, sen räknar jag kalorier 1 km och räknar jag sekunder och minuter 1 km. Sen gör jag så 3 gånger och sen är det ju bara 1km kvar. Slötittar jag på teve lite emellanåt så går timman ganska fort. Jag lovar.

Nu blir det en dusch och lite mat sen ska jag vila en stund innan det blir teaterträning på Dud. Efter det blir det näst sista gången med dansdamerna. Det går fort som bara den. Nästa söndag ska vi ut och äta efter träningen. Det ser jag fram emot.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *