Och vad hänger vi på väggen?

Jag skulle behöva några snygga posters eller tavlor att hänga på väggen ovanför sängen. Det är det enda stället som jag inte har något vettigt på. Jag har egentligen inte så många tavlor utan det är mest foton, men det skulle vara kul att ha något snyggt och kanske färgglatt att hänga upp just där.

Många tavlor och posters bidrar ju med häftiga och starka färger som kan sätta piff på vilket rum som helst. Sen kan man smälla på med gardiner, kuddar, filtar och mattor i liknande färger. Eller kanske i vilka färger som helst så hela rummet ser ut som en stor färgpalett.

Vi är väl egentligen generellt lite rädda för färger. I alla fall jag. Det blir gärna lite grått och vitt som gör att det ser snällt ut. Jag vågar för lite helt enkelt. Kanske dags att bryta trenden och sätta piff på sovrumsväggen med något sprakande rött eller orange.

Posters kan man ju byta ut när man vill och det är både enklare och snabbare samt billigare än att tapetsera om. Man kan ju passa på att vara feg när det gäller tapet och låta posters och tavlor få dominera färgskalan.

Dags att sätta piff på tillvaron helt enkelt. Eller hur?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Och vad hänger vi på väggen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *