Nu springer jag inne

Kallt om tysan ute och då väljer jag löpbande. Många väljer att springa ute året runt men jag är en frusen själ och väljer att använda löpbandet. Jag tycker det är svårt att veta vad man ska ha på sig och tar alltid på mig för mycket. Livrädd att bli kall.

Det resultear i att jag alltid tycer det är ok de första kilometerna och sen blir dyngsvett efter 3-4 kilometer. Inte så himla lätt att slänga av sig jackan då… Nej, löpbandet är bra förig och det fortsätter jag med.

Det blev dans på eftermiddagen men en av mina vuxengrupper i jazzdns. Vi började med en ny låt; L is for lover, med Al Jarreau. En jazzmusiker från staterna. Helt suverän att dansa till. Gänget tyckte den var riktigt bra och det känns toppen.

Snart dags att handla lite. Det blir att fylla på med grönsaker, ägg och pasta. Kylen är tom på vissa saker och då är det bara att fylla på. Både basvaror och lite annat.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *