Midsommar – vila eller stress?

Ibland känns det som att storhelgerna består av stress för att handla mat, fixa det sista innan ledigheten och åka runt till så många släktingar och vänner som möjligt. Jag blir trött bara jag tänker på det.

Jag blev inbjuden att fira midsommar med en danskompis i år. Ska bli jättekul. Det blir lite knytis och jag ska fixa snittar. Sen ska vi grilla på kvällen. Lugnt och skönt och ingen stress. Jag åker dit på eftermiddagen och åker hem på kvällen. Sen är jag ledig 2 dagar innan teaterrepetitionerna kör igång på allvar.

Det är premiär på Saltkråkan 2 juli i Norrköping på Kråkholmen och sista veckan ska vi sätta det som inte sitter nu. Hårt jobb men kul. Annars så ska jag försöka springa och cykla och hoppas på en stund både i solstolen och på verandan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *