Måtte formen hålla i sig

Sprang 5km på lunchen idag. Kändes jätteskönt. Solen skiner och jag börjar längta efter att springa ute. Att höra bäckar, fåglar, sus i träder och….bilar, är något jag ser fram emot. Jag väljer att springa inne ett tag till. Vi är snart inne i mars och då ska jag ta mig ut en helg och svettas lite.

Det är ju många som väljer att springa ute året runt men jag har aldrig känt mig bekväm med det. Jag fortsätter att harva på med mitt älskade löpband. Jag vet hur långt jag springer, hur fort det går och framförallt vad jag ska ha på mig.

Nu börjar jag känna ett flyt i träningen igen. Kanske är det för att jag bestämde mig för att inte springa K21 i april, eller kanske är det för att det är vår!

Har du några vårkänslor?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *