Mat i magen och laddad inför kvällens dans

Lax och grönsaker, mums. Nu står jag mig till mellanmålet på eftermiddagen. Jag anlitade ju Therese Konstig för ett tag sen för att få ett kostschema. Det visade sig funka alldeles underbart bra. Håller mig runt 55 kg nu och är jättenöjd med det. Jag fortsätter med kostschemat men slarvar lite på helgerna, det är jag värd. Bara man vet vad man gör och vad man äter och håller igång med träningen så ska det funka alldeles förträffligt!

Och jag fick lite vatten….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mat i magen och laddad inför kvällens dans

  1. Ethel skriver:

    Låter perfekt! Man måste unna sig och det kan man ju om man som du rör mycket på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *