Man känner sig som en ny människa

Nu har jag sprungit 5km på löpbandet på gymmet. Lika skönt varje gång. Jag är uppe över 105 mil i år nu, målet var 100 mil så jag känner mig nöjd. Jag är glad och tacksam att jag kan springa så mycket som jag kan. Hoppas att jag får vara frisk nästa år och kan springa lika mycket då.

Förra julen köpte jag nya löparskor, det behövdes. I år tyckte jag inte att jag behövde det. Dom var helt ok och inte alls så slitna som förra skorna. Jag gör inga inköp förrän jag måste.

Jag har börjat fundera på lite koreografier inför kommande termin. Ska lyssna igenom liye låtar på eftermiddagen, men först är det dags att äta.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *