Löpning blev mage

Så trist det är när man ska springa 5km, är laddad och kommer till gymmet och alla löpbanden är upptagna….. När man väntat en stund och kört mage är dom fortfarande upptagna…..grrr Det är då man vill starta brandlarmet.

Så jag fick åka och handla, hem och ta reda på tvätt, promma med Leidy, diska, möblera om, duscha, laga mat och skriva lite. Jag skriver fortfarande även om jag tog en paus nu. Jag fick ett otroligt flyt i storyn och det var kul eftersom löpningen gick om intet.

Det verkar som att ALLA ska träna nu och ALLA har kommit igång. Att tro att man hittar ett ledigt löpband efter 17,00 är nu hopplöst. Ni fattar varför jag springer på lunchen va?

Löparplanerna ramlade omkull

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *