Konferera hemma eller borta

Det här är ju första dagen av 2 som jag spenderar i Stockholm. Utbildning som gör att man ska bli lite vassare i det dagliga arbetet och det är kul. Man kan ju även välja att konferera utomlands. Det skulle vara kul att få chansen att konferera utomlands.

Många möjligheter finns och länderna är ju oändliga. Tänk att konferera i Italien och äta pasta, eller i Paris och bege sig upp i Eiffeltornet för att spana in utsikten. Eller varför inte i London så man kan se en musikal efter kursens slut.

Alla länder och alla städer har sin charm och man behöver inte bege sig så långt om man inte vill. Oslo, Köpenhamn och Helsingfors är alla vackra städer där man både kan konferera och se en massa härlig arkitektur och uppleva annan kultur. Och även annan mat och man vill testa.

Sverige är vackert och det finns många städer här, men vill vi kombinera kultur och mat med andra upplevelser som vi inte är så vana vid, så ska vi passa på. Det finns mycket tid över efter en kurs och man kan även välja att ta del av nattlivet om man orkar. Att se något trevligt, äta något gott och dansa loss efter en konferensdag kan ge ordentligt med energi till resten av konferensdagarna.

Det behöver inte vara dyrare att konferera utomlands än vad det är här hemma. Ibland kan det till och med vara billigare. Och vem vill inte spara pengar. Några dagar i Berlin eller Hamburg eller Riga, skulle kunna få fart på hela arbetsgruppen. Kom igen, nu drar vi!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *