Jag – en doer

Det kanske var på 80 eller 90-talet som uttrycket doer skapades. Att vara en person som får något gjort eller ser till att det händer. Ja, det är nog jag. Just nu har jag som extraprojekt att städa kökslådorna – på jobbet… Min köksvecka nämligen.

Nåja, har jag inte jobb så ser jag till att skapa något som jag kan tänkas gilla. Idag slog det mig att jag känner till en sak som jag skulle vilja börja jobba med. Några telefonsamtal och bollen är i rullning. Jag älskar att planera och organisera mig fram till en lösning för saker och ting.

Vi får väl se om det blir något av det här men jag hoppas jag får till det och jag kommer givetvis att återkomma i ämnet!

Ikväll är det dans med mina härliga jazzdansbrudar. Vi repar på vår Charleston-låt och det filas på detaljer som bara den. Det kan tyckas trist att bara nöta och nöta, men är det så att man ska stå på scenen så vill man träna så mycket man kan och det ska vi fortsätta med. Idag är det några detaljer som sätter sig, nästa torsdag några andra!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *