Ibland blir det stopp

Hann städa lite imorse också eftersom jag vaknade tidigt. Sov inte med öppet fönster, tycker det börjar bli kallt. Ploppen i tvättstället har gett upp. Ploppen, ja nu vet när man ska tvätta i tvättstället och stänger för att vattnet inte ska rinna ut, den ploppen. Den stannar nere hel tiden och jag fick hämta en skruvmejsel för att få upp den. Måste ringa och få det fixat, man klarar inte av allt själv.

Om det blir stopp i avloppet kan jag inte fixa det heller. Ibland måste man ta hjälp. På landet är det toppen för där har jag utedass, två stycken! Det har jag faktiskt fått användning för ett par gånger. Nu var det ett tag sen det blev stopp men det är lika irriterande varje gång.

Jag fick lära mig att man ska hälla Yes i vasken i köket och sen en kastrull med kokande vatten. Det löser upp det mesta och det kan man göra i förebyggande syfte. Man får vara noga när man städar och hålla undan hårstrån så löser sig det mesta.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ibland blir det stopp

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Så jobbigt när det blir stopp! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *