Hösten är på G

Jag ska göra repschema inför en teaterföreställning och sammanställa danssteg och andra övningar som vi gjorde i Kävesta förra veckan. Dessutom måste jag ta fram lite musik som vi ska använda och planera barndansen.

Det ska bli kul att få börja med allt inför hösten. Den här veckan kommer att gå jättefort och jag hoppas att utbildningen jag ska börja på onsdag är bra. Ska bli spännande att se vad det är för lärare och vad de andra eleverna kommer ifrån.

Att gå utbildningar är alltid kul. Både att få lära sig nya saker, besöka en ny miljö och få input. Men också träffa nya kontakter. Vissa har man kvar länge och andra försvinner fort. Jag var med i en musikal i Norrköping 1988 och har fortfarande kontakt med några därifrån. Jättekul!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *