Har du swemester?

5 juli idag och många är mitt uppe i semesterperioden. Jag läser om dom som tycker det är viktigt att lämna landet och åka på solsemester det första dom gör. Det har jag väldigt svårt att förstå. Man kan vänta tills läget stabiliserat sig ytterligare.

Vad som är kul är att fiskekort går åt som smör i solsken. 70%:s ökning var en siffra jag såg. Skönt att det finns dom som tar vara på vårt vackra land och ägnar sig åt något vettigt. Grillad abborre kan ju vara gott.

Vad jag tycker är märkligt är att många skaffar sig pool och badtunna i dessa dagar då det råder bevattningsförbud titt som tätt. Många på vår jord kan inte få rent vatten överhuvudtaget. Det förändras väl kanske inte av att någon skaffar sig en badtunna på tomten, men jag tycker faktiskt det är slöseri.

Söndag, det blir sång och träning. Frågan är hur mycket spring det blir ute pga regn. Vi får se hur långt vi tar oss. Det visar sig på eftermiddagen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *