Gymmet och pastalunch

Idag gick det trögt. Jag glömde mellis och där ser man vad viktig maten är. Inga måltider får glömmas, om det så bara är ett par pressade apelsiner.

Dagen har gått fort och jag hnn hämta ett paket i affären som tagit tid på sig. Ibland glömmer man nästan bort vad man köpt om det inte kommer snabbt. Det blir inte så ,ycket handla i butik, mest på nätet och jag förstår att många affärer går i konkurs. Vem vill stå i en kassa efter att ha letat storlekar som aldrig finns framme?

Jag saknar min lilla Leidy. Önskar att jag kunde ha med henne på jobbet men det funkar ju inte. Dagis och dagmatte funkar bra i alla fall och det är tur det! Snart får jag hämta mitt lilla hjärta.

Kan bli lövkrattning

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *