Grrrrr, glömde kameran på landet

Jag fotade både igår och imorse. Hade besök av ett rådjur igår kväll som låg och sov på gräsmattan imorse. Fotade massor och glömde kameran på landet. Nåja, jag åker ju hem imorgon igen. Kamerasladden fick jag med mig i alla fall….hahaha.

Onsdag och jag vaknade tidigt. Kaffe och en bok och sen upp och städa undan lite. Nu är det äggmacka och kaffe på jobbet som gäller innan dagen tar sin början. Det blir lunchträning idag och jag funderar lite på hur jag ska träna i helgen. Badhuset är stängt på lördag, nationaldagen. Jag skulle behöva kombinera cykel och löpning i kortare sträcor inför Vikbovändan. Det kan bli lite sånt på fredag. Och kanske badhuset…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *