Gomorron torsdag

Ikväll blir det dans igen. Det är så skönt att dra iväg efter jobbet när det fortfarande är ljust ute. Man blir piggare av bara tanken. Ikväll blir sen samträning igen. Båda grupperna som ska vara med på avslutningen ska köra ihop och det är kul.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron torsdag

  1. Matilda Berlin skriver:

    Ja, alltså HUR fantastiskt är det inte att det fortfarande är ljust när man kliver ut från jobbet (eller föreläsningssalen i mitt fall)?? Det gör ju verkligen så otroligt mycket!! Hoppas du får en toppendag vännen!! kram <3

  2. Ethel Hedström skriver:

    Enda nackdelen med ljuset är att jag inte kan undvika att se mina smutsiga fönster. Vågar inte längre luta mig ut och torka på utsidan. Därför blir det inte av. Men jag kan leva med det, ljuset är livsbejakande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *