Gomorron söndag

Idag startar 2 av mina dansgrupper och jag ska ägna dagen åt att fixa lite så jag är redo för hösten. Dags att plocka fram lite varmare tröjor och hänga in dom vita byxorna i garderoben. Det blir mörkare och mörkare och jag tände ljus igår kväll. Lite mysigt är det i alla fall.

Till kurserna har jag material klart men jag ska gå igenom lite och repetera så jag får flyt ikväll. Det ska nli ja dansa för kroppen och börja stretcha som jag är van vid. Det blir inte så när man springer och tränar styrka. Man borde bli bättre på det.

När man värmer upp inför dansen blir det naturligt på ett annat sätt. Axlar, armar, höfter och ben får sig en omgång. Även fötter och händer och givetvis magen. Hela kroppen blir så där härligt mör och fin. Men på ett bra sätt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *